درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

Alternative content


خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید


ابزار وبلاگنویسان اس ام اس جدید ابزار وبلاگنویسی

بازی آنلاین



مشاهده جدول کامل ليگ برتر ايران

آمار سایت

تعبیر خواب آنلاین


فال حافظ


فال امروز


فال انبیاء

فال انبیاء


استخاره آنلاین با قرآن کریم

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت




Pichak go Up

.

تماس با ما
جدید ترین ها
جمعه 28 مهر 1391برچسب:ربات, :: 8:27 ::  نويسنده : عرفان دهقان

 

دست رباتی که می تواند احساس کند!!

دست رباتی که می تواند احساس کند!!

نمی توان تصور کرد که دست خود را از دست داده اید اما با این وجود بعضی گزینه ها برای جایگزین کردن آن وجود دارند. مثلا شما می توانید مثل یک دزد دریایی بابستن قلاب یا این دست ربات، که می تواند حس کند، دست خود را جایگزین کنید.  
 تیمی از محققان در دانشگاه Lund سوئد و Scuola Superiore Sant'Anna در ایتالیا این دست رباتیک را ساخته اند و اعتقاد دارند که این اولین دست مصنوعی است که می تواند احساس کند. این دست به بازوی یک مرد 22 ساله متصل شده است که دستش را به خاطر ابتلا به سرطان از دست داده است.  
 پروژه دست مصنوعی هوشمند، به Robin af Ekenstam حس لامسه را در دست مصنوعی جدید به وجود آورده است.  
 دست هوشمند، عضو مصنوعی پیچیده ای است که دارای چهار موتور و چهل سنسور است و برای ارائه حس، حرکت و عملیات به شخص طراحی شده است. این دستگاه اولین در نوع خود است که سیگنال های حس شده را به مغز ارسال می کند و به کاربر  اجازه می دهد تا حس را در انگشتان و دست داشته باشد.  
 محققان می گویند که این دست از طریق سنسورهای کوچک و با اتصال به عصب های انتهایی محل قطع شده، کار می کند.  
 با اتصال سنسورها به انتهای عصب انتهایی قسمت قطع شده، بیماران می توانند حس کنند و کنترل دست مصنوعی را بر عهده داشته باشند.  
 این باعث می شود تا دست مصنوعی را منحصر به فرد کند چون مزیت دست مصنوعی این است که همان حالات عضو قطع شده را دارد و شخصی که دست خود را از دست داده، احساس می کند هنوز، عضو به بدنش متصل است.  
 پروژه دست هوشمند هنوز دورتر از این است که بتواند مانند یک دست طبیعی عمل کند که دارای میلیون ها حسگر است.  
 نمونه دست هوشمند، حاصل بیش از 10 سال کار است  و محققان شش کشور مختلف در این کار گروهی شرکت داشته اند.



جمعه 28 مهر 1391برچسب: اسکنر, :: 8:26 ::  نويسنده : عرفان دهقان

 

تبدیل وبکم به اسکنر سه بعدی!!

تبدیل وبکم به اسکنر سه بعدی!!

آقای Qi Pan، يکی از محققين دانشگاه کمبريج با تعریف فرايندی هوشمند به نام ProForma توانست از یک وب کم معمولی اسکنری سه بعدی بسازد.

 آقای پن در تشريح فرايند نرم افزاری این سيستم می گويد، در مرحله اول از هر جسمی که در مقابل لنز دوربين وب کم قرار می گیرد یک مدل نسبی سه بعدی تهيه می شود. این مدل سه بعدی از تعريف نقاط مختلف از بدنه جسم که در مقابل لنز دوربين قرار گرفته است ساخته می شود و ابری از نقاط را به وجود می آورد. سپس این نقاط به یک تابع که بر پایه اصول هندسه فضايی نوشته شده است وارد شده و پس از پردازش، تصويری سه بعدی از جسم ایجاد می کند.

این پروژه که برای آقای پن یک سال و نيم زمان برده است، می تواند در زمینه معرفی کالاهای تجاری و مدل سازی های سه بعدی در صنعت تحولی عظیم به وجود آورد. 
به گفته وی، اين نرم افزار به زودی به همراه یک نسخه اولیه تحت لینوکس، جهت دانلود و تست در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

منبع:نارنجی



 

شارژ وسایل الکتریکی با یک شارژر درختی !!

تلفن موبایل و دوربین عکاسی خود را می توانید با یک شارژر درختی که از سلولهای خورشیدی استفاده می کند شارژ کنید.
 

این انرژی را مدیون 54 پنل ریز فتووالتائيك هستید که در طول روز انرژی خورشیدی را در باطری خود ذخیره می کند و درهنگامی که شما نیاز دارید می توانید از این انرژی برای شارژ موبایل یا دوربین خود استفاده کنید. همه سیمها و اتصالات در سینی زیر درخت پنهان شده و این شی از ماژول های مختلف ساخته شده است که با یکدیگر توسط یک فیش اتصال 3.5 مرتبط شده اند.
 

شما می توانید هر قسمت این درخت را به صورت جداگانه چرخانده و شکلهای بی شماری به وجود بیاورید. این وسیله هم تزئینی و هم زیست محیطی می باشد.



 

ترانزيستور مولكولي ساخته ‌شد

ترانزيستور مولكولي ساخته ‌شد!

دانشمندان نخستين ترانزيستور مولكولي در جهان را ساختند.

گروهي از دانشمندان موفق به ساخت نخستين ترانزيستوري شدند كه تنها از يك سلول ساخته شده است.


نتايج اين پژوهش كه در شماره ماه دسامبر نشريه «نيچر» منتشر شده است، نشان داد كه يك ملوكول بنزن متصل شده به اتصالات طلا دقيقاً مانند يك ترانزيستور سيليكوني عمل مي‌كند.


نياز زيادي براي استفاده از قطعات در ابعاد مولكول در مدارات كامپيوتري وجود دارد زيرا ترانزيستورهاي موجود نمي‌توانند در مقياس مورد استفاده قرار گيرند.


به گزارش «شين‌هوا»، يكي از دانشمندان اين گروه مي‌گويد: اين ابداع پيشرفت بسيار بزرگي در زمينه توليد كامپيوترهاي ملوكولي به حساب مي‌آيد و ما توانستيم نشان دهيم مولكول‌ها مي‌توانند به عنوان ترانزيستور عمل كنند.

 



جمعه 28 مهر 1391برچسب:, :: 8:20 ::  نويسنده : عرفان دهقان

 رویداد اندرویدی؛ گوگل دعوت نامه های ۲۹ اکتبر را ارسال کرد

علمولوژی: گوگل دعوت نامه هایی برای یک رویداد اندرویدی که قرار است در ۲۹ اکتبر مصادف با ۸ آبان برگزار شود را به رسانه ها ارسال کرد. این رویداد خبری در نیویورک در ساعت ۱۰ صبح برگزار خواهد شد و بصورت زنده از طریق یوتیوب قابل مشاهده خواهد بود.

آنطور که انتظار می رود، قرار است یک گجت از خانواده نکسوس ها رونمایی شود. شاید این نکسوسی جدید همان گوشی ال جی باشد که به نکسوس ۴ معروف شده است. طی شایعاتی که قبلاً در علمولوژی هم منعکس شده بود، سیستم عامل این دستگاه جدید اندروید ۴٫۲ خواهد بود.

شایعه دیگری که در مورد این رویداد به گوش می رسد، گفته هایی در مورد بروزرسانی نکسوس کیو خواهد بود. ممکن است در این رویداد از نکسوس ۷ با ظرفیت ۳۲ گیگابایت هم رونمایی شود.

شاید دقت کرده باشید که در این تاریخ مایکروسافت هم رویداد خبری ترتیب داده که ویندوزفون ۸ در آن رسماً رونمایی خواهد شد. خیال گوگل از سیستم عامل و گجت هایش راحت و مطمئن است و می داند که در آن روز در صدر اخبار خواهد بود. شما چه فکر می کنید؟



 بیش از یک میلیارد کاربر اسمارت فون در جهان وجود دارد

 

علمولوژی: استفاده از اسمارت فون ها با رشد بسیار خوبی مواجه شده و روز به روز هم محبوب تر می شوند. البته این بخاطر تولد تلفن هایی با قابلیت های شگفت انگیز همچون آیفون ۵ و گلکسی اس ۳ هم است.

بنابر آماری که اخیراً منتشر شده، در حال حاضر در سرتاسر دنیا بیش از یک میلیون کاربر تلفن هوشمند و یا همان اسمارت فون ها وجود دارند. این گزارش که توسط “استراتژی انلیتیکس Strategy Analytics” منتشر شده، می گوید: در حال حاضر بیشتر از ۱٫۰۳۸ میلیارد کاربر اسمارت فون وجود دارد که انتظار می رود این تعداد در سال های آینده با رشد چشم گیری مواجه شوند. قبلاً در علمولوژی گفته بودم که در حال حاضر بیش از ۶ میلیارد تلفن همراه وجود دارد که طی آمارها بزودی به بیش از تعداد جمعیت کره زمین افزایش خواهد یافت.

اپل با آی او اس و گوگل با اندروید، دو پلتفرم اصلی در بازی تلفن های هوشمند هستند که بازار را به تسخیر خود درآورده اند.



 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب
  • ردیاب خودرو